Rit trešais mēnesis kā esmu molēmis ik mēnesi rakstīt atskaiti par to kā man iet ar manas grafiskās noveles tapšanu. Un ir labas ziņas – atškirībā no maija, kurā par savi visa mēneša garumā atgādināja mīkstā licējs, jūnijs bijis salīdzinoši ļoti produktīvs.

Esmu iesācis zīmēt astoņas lapas. Vienu no lapām arī esmu sācis arī filmēt kā notiek tās zīmēšanas process, taču tā kā safilmētā materiāla vēl nav gana daudz, tad to droši vien izlikšu nākammēnes.

1

Darba mape, kurā tiek galbāti visi izstrādes faili, jau sāk izskatīties pēc kaut kā.


2Pa kreisi epziode, kurā aprakstīšu vienu no pirmajiem kultūršokiem, ar kuru sastapos, ierodoties Skotijā. Tie bija ar Latviju salīdzinoši gigantiskie kebabu izmēri. Kā arī garšoja nesalīdzināmi labāk par tajā laikā Latvijā pieejamajiem kebabiem. Pa labi savukārt top zīmējums no paša darba procesa fabrikā.


3

Pa kreisi – kā notika atvadas pirms došanās strādāt uz Skotiju. Pa labi epizode, kurā būs aprakstīti notikumi dažus gadus pirms manas ierašanās. Laiks, kad nelielajā pilsētā tikai ieplūda pirmās viesstrādnieku masas. Konkrētajā zīmējumā varēs redzēt kā vietējā klubā ar laiku mainījās iebraucēju/vietējo proporcija.