Sastādīju savu personīgo šī gada  web komiksu top 5, kuri man visvairāk patikās, piesaistīja, likās ģeniāli, lieliski un tā joprojām!

5. vieta
Komikss par faktiem un to kā mums labpatīkas ar viņiem apieties. Var mierīgi kalpot kā ilustrācija visam šim 2016. gadam.

Autors: Shenanigansen

4. vieta
Supervaroņi tādi, supervaroņi šitādi. Te apenes pāri legingiem uzstīvētas, te citam fetišs uz sikspārņiem…  Bet dienas beigās arī supervaroņi ir tādi paši mirstīgie kā mēs – viņi grib redzēt kaķīšu bildes netā.

Autors: UnearthedComics

3. vieta
Mēs jau sen esam pelnījuši redzam Garfīldu pārejam jaunā līmenī – divreiz īgnāku, divreiz skarbāku, divreiz dziļi filozofiskāku.

Autors: Jack Teagle (bet mierīgi varētu būt arī Kristofers Nolans)

2. vieta
Vienkārši ģennniāls komikss! Visos elementos un līmeņos. Kā mini novele, kurā tiek iztirzāta cerība un nolemtība, kurā var vilkt paralēles ar ASV vēlēšanām, kad jāizdara izvēle starp Hilariju un Trampu. Šis komikss ir kā Ronaldo asaras uz kurām var skatīties atkal un atkal un gribās vēl.

Autors: Nutcase Comics

1. vieta
Katra cilvēka ”true story, bro” komikss!

Autors: Kaili ļaudis

Bonusā:
Tas Lops Rupucinskis latviskotā ”Nobody is Right” mēme. Citiem vārdiem sakot, pēdējo 25 gadu īsais kurss Latvijas vēsturē. Well done!